gemeente verzegelt garage aan varkensmarkt

Tijdens een controle van medewerkers van de gemeente, werd geconstateerd dat er asbesthoudend materiaal was verwijderd. Daarvoor was geen vergunning afgegeven. Omdat de eigenaar van de garage niet kon bewijzen dat het materiaal volgens de regels was afgevoerd, is direct de deur naar de garage verzegeld.

De ruimte wordt pas weer vrijgegeven als er metingen zijn verricht die uitwijzen dat de ruimten asbestvrij zijn. De sanering en de metingen moeten op kosten van de eigenaar van de garage gedaan worden. Als de eigenaar van de garage toch zonder toestemming zijn garage ingaat of werkzaamheden verricht, kan hij een boete krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.