geen provinciale subsidie voor de laarman

“Afgelopen week begreep ik als toehoorder van de provinciale openbare commissievergadering dat een Laarmansubsidie van de provincie definitief niet doorgaat. Dit betekent dat de voor Raalte noodzakelijke provinciale cofinanciering voor de Laarman volledig van de baan is,” stelt Bert Terlouw namens de partij. “Hiermee is dus niet voldaan aan de eisen die door de gemeente zijn gesteld aan Museum De Laarman.”

Raalte had als voorwaarde aan haar subsidie gesteld dat het museum ook financiële ondersteuning van Overijssel kreeg. D66 Raalte stelt daarom voor dat het voor de Laarman totaal gereserveerde bedrag (275.343 euro) terugvloeit naar de gemeentekas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.