Home / archiefcentraal / geen provinciale subsidie voor de laarman

geen provinciale subsidie voor de laarman

“Afgelopen week begreep ik als toehoorder van de provinciale openbare commissievergadering dat een Laarmansubsidie van de provincie definitief niet doorgaat. Dit betekent dat de voor Raalte noodzakelijke provinciale cofinanciering voor de Laarman volledig van de baan is,” stelt Bert Terlouw namens de partij. “Hiermee is dus niet voldaan aan de eisen die door de gemeente zijn gesteld aan Museum De Laarman.”

Raalte had als voorwaarde aan haar subsidie gesteld dat het museum ook financiële ondersteuning van Overijssel kreeg. D66 Raalte stelt daarom voor dat het voor de Laarman totaal gereserveerde bedrag (275.343 euro) terugvloeit naar de gemeentekas.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.