geen podiumplek voor lveldse fietsers

De mountainbikers van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld hebben dit weekend geen podiumplek weten te behalen. Het team stuurde ons een verslag.

Het Brabantse Heeswijk-Dinther was op zondag 1 juni 2014 strijdtoneel voor een Nationale MTB wedstrijd. Op het snelle parcours met vele draai-en-keer stukken namen de mountainbikers van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld deel aan wedstrijden in verschillende categorieën.

Bij de dames miste Lyan Rensen door een valpartij voor haar kort na de start de aansluiting met de kopgroep. Ze was op achtervolgen aangewezen. Tijdens de wedstrijd schoof ze langzaam op naar voren om uiteindelijk als 7e te finishen.

Dennis van de Kruisweg leek bij de Junioren lang af te stevenen op een plaats in de top vijf. Helaas moest hij in de laatste ronden een aantal plaatsen prijsgeven. Hij passeerde als 10e de finish. Rubin van de Kruisweg kon bij de nieuwelingen moeilijk het juiste ritme vinden. In een ruim vijftig man tellend deelnemersveld wist hij nog wel als 14e de eindstreep te passeren.

Bij de Elites en Beloften ging Raymond van de Kruisweg voortvarend van start. Nadat hij in aanraking kwam met een boom bezeerde hij zijn schouder en viel vervolgens ver terug. Raymond moest genoegen nemen met een 16e plaats. Niels Luisman kwam hierachter als 22e over de finish.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.