Home / archiefcentraal / geen onderhoud aan kunstwerk in vijver heino

geen onderhoud aan kunstwerk in vijver heino

Het kunstwerk in de ‘grote vijver’ is een fontein in de vorm van een vis. Die vis spuit normaal gesproken een flinke bult water, maar omdat de pomp niet goed meer werkt en de leidingen verstopt zijn, pruttelt er nu nog maar een klein straaltje uit.

De gemeente laat weten dat het budget om onderhoud te kunnen uitvoeren aan beeldende kunst in de openbare ruimte is niet toereikend is. “Ten aanzien van de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden moeten wij prioriteiten stellen,” aldus de gemeente.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.