fysio heino pakt predicaat pluspraktijk en topzorg

Fysiotherapiepraktijk Heino heeft, door het behalen van een onafhankelijke Plus audit, van Achmea Zilveren Kruis het ”Pluspraktijk” en van Menzis het “TopZorg” predicaat ontvangen.

Een Plus audit heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de fysiotherapie. De Plus audit is ingezet om het praktijken mogelijk te maken zich te onderscheiden op het gebied van kwaliteitszorg. Zorgaanbieders krijgen deze labels als ze een hoge kwaliteit van behandeling hebben bewezen, zoals: ruime openingstijden, een bovengemiddelde klanttevredenheid en korte wachttijden met goede service.

Naast reguliere fysiotherapie kan men bij Fysiotherapiepraktijk Heino terecht voor manuele therapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie en psychosomatische fysiotherapie. Ook biedt de praktijk dry needling, haptonomie, bekken(bodem)therapie, medical taping en uiteraard sportblessurebehandeling.

Door het behalen van de Plusstatus worden er aparte vergoedingen gegeven voor deelnemers aan Beweegprogramma’s, o.a. diabetes, zodat dit niet ten koste gaat van zittingen uit de aanvullende verzekering.

Er is ook een mogelijkheid tot Fysio-Fitness. Onder begeleiding van een fysiotherapeut, in groepen van maximaal acht personen (zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is), wordt er verantwoord gewerkt aan de conditie en algehele fitheid. De praktijk beschikt hiervoor over de modernste faciliteiten.

Fysiotherapiepraktijk Heino is aangesloten bij de volgende kwaliteitsnetwerken: COPD Netwerk Zwolle, Hartrevalidatie Netwerk Zwolle, Schouder Netwerk Zwolle, Artrose Netwerk Zwolle en Claudicatio Netwerk Zwolle. In de praktijkruimte aan het Oosteinde 5 in Heino is tevens Voetencentrum Nijenhuis gevestigd. Hiermee is een nauw samenwerkingsverband opgebouwd.

Vanaf 1 juni 2014 vestigt zich hier ook Praktijk voor oefentherapie Cesar en Medical Kinetics, Mirjam Zwerink-Kogelman. Met de verschillende disciplines onder één dak kan er optimaal van elkaars deskundigheid gebruik gemaakt worden om de patiënt van passende zorg te voorzien.

Voor meer informatie over de Fysiotherapiepraktijk Heino zie onze website: staging2.fysiotherapieheino.nl, of kunt u vrijblijvend informatie opvragen. 0572 – 392295 (bij voorkeur tussen 8.30 – 13.00uur op maandag-dinsdag-donderdag of vrijdag).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.