fietsroute struinen door tuinen bekend

Ook dit jaar organiseert Huys Beukenroode Garden & Design weer het fietsevenement Struinen door Tuinen. De fietsroute voor het komende seizoen is bekend. Dit fietsarrangement wordt voor de tweede keer georganiseerd.

Struinen door Tuinen trok gedurende het zomerseizoen ruim 200 bezoekers. De route ging langs vele mooie tuinen in de omgeving van Heino, Lemelerveld, Laag Zuthem en Raalte. Ook dit jaar zijn de organisatoren, Adri en Ellen de Vries, erin geslaagd mooie tuinen te vinden. Dit keer in de omgeving van Marienheem, Haarle, Luttenberg en Raalte.

Er is dit jaar gekozen voor één route, maar wel met bezoek aan vier tuinen. Fiets een route door het afwisselende Sallandse landschap en bezoek vier inspirerende tuinen. Ontmoet de bevlogen tuineigenaren die graag hun tuin en hun kennis delen.

Naast het bezoeken van de deelnemende tuinen, is dit jaar ook aandacht besteedt aan de rustpunten en andere op de route gelegen bezienswaardigheden. Een complete fietsdag in het Sallandse land. De fietsroute is ongeveer 24 kilometer en maakt gebruik van het fietsknooppuntennetwerk.

Iedere donderdag van 19 juni t/m 14 augustus 2014 kun je starten tussen 10.00 en 11.30 uur. De tuinen zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Verkooppunt en startpunt is Huys Beukenroode, Kennedylaan 20 te Raalte. Voor meer informatie ga je naar de website: staging2.huys-beukenroode.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.