erben wennemars arjen robben topscorer

Elke dag in de aanloop naar het WK voetbal in Brazilië spreken wij iemand over zijn visie op het WK. Dit keer: Erben Wennemars, oud-schaatser en analist bij de NOS.

Erben Wennemars heeft het volste vertrouwen in onze spelers. En helemaal in Arjen Robben. Volgens de oud-schaatser zou hij wel eens topscorer kunnen worden in Brazilië. “Ik hoop echt dat het Nederlands elftal gaat winnen. Natuurlijk krijg je een zware kluif aan Spanje, maar van Chili en Australië hoef je zeker niet te verliezen. Als je dan de poulefase doorkomt, komt het echte werk. Maar waarom zou dat niet kunnen? Ajax werd ook van de mat gespeeld door PEC Zwolle. Wie had dat verwacht. Daarom bekijk ik het vanuit die hoek, positief blijven en met z’n allen achter het Nederlands elftal gaan staan”.

Er zijn namelijk volgens Wennemars genoeg jonge jongens die de steun van het volk wel kunnen gebruiken. “Sommige Nederlanders zijn in mijn ogen wel wat te negatief tegenover de jonge garde. Je kan niet verwachten dat ze ineens de sterren van de hemel spelen, maar ik zie genoeg lichtpuntjes onder die jongens. Kijk nou eens naar een Jasper Cillessen. Hij heeft een geweldig seizoen gespeeld bij Ajax, misschien kan hij wel uitgroeien tot een steunpilaar van het elftal. Je weet het maar nooit”, aldus Wennemars.

Er is hoop bij Erben, maar toch denkt hij dat Nederland wel zijn meerdere zal moeten erkennen in Brazilië. Zij zijn volgens hem de gedoodverfde favoriet voor de titel.

Ben je het eens met deze analyse? Of heb je een heel andere verwachting? Laat het ons weten! Wil je ook jouw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen. Ga dan naar: http://staging2.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.