en geslaagd zijn…

van het Carmel College Salland. Gefeliciteerd!

gymnasium

Lieke Beunders, Raalte; Manon Blanke, Raalte; Yoeri Booijink, Broekland; Niek Brinkhof, Heeten; Bianca Brinkhuis, Heino; Joëlle Derks, Wijhe; Marjon Eghuizen, Lemelerveld; Nina Grotenhuis, Wijhe; Marjolein de Jager, Haarle; Francine Jansen Holleboom, Luttenberg; Lieke Jorna, Wijhe; Kirsten Kingma, Wijhe; Demi Koerhuis, Raalte; Mandy Koerhuis, Raalte; Daniëlle de Kruijff, Raalte; Dian Pieters, Raalte; Lynn Rozendal, Luttenberg; Marlise van der Veen, Lemelerveld; Lars Veldscholte, Heeten.

atheneum

Julian Albers, Raalte; Ilse Blanke, Raalte; Tess Blom, Raalte; Loes de Bruin, Raalte; Evan Clark, Heino; Janine Duteweert, Broekland; Vera Eikenaar, Lierderholthuis; Romy Elshof, Laag Zuthem; Lars Freriksen, Raalte; Thomas Herbrink, Lemelerveld; Lise Heuven, Marienheem; Lisa Hoonhorst, Heino; Hidde Jansen, Raalte; Irene Jansen, Wijhe; Romy Janssen, Raalte; Lars ten Kate, Luttenberg; Jesse klein Koerkamp, Raalte; Zachry Klop, Wijhe; Tom de Koning, Heino; Luka Koning, Raalte; Stan Korenromp, Raalte; Ilse Kortekaas, Raalte; Jesse Kruger, Raalte; Marloes Lugtenberg, Laag Zuthem; Rowi Lugtenberg, Raalte; Daniël Neulen, Wijhe; Maaike Niens, Raalte; Tom Nieuwenhuis, Wesepe; Nienke Nijboer, Lemelerveld; Mijke Nijenkamp, Heeten; Kamiel Ogink, Raalte; Kewin Ogink, Raalte; Tim Olde Hanhof, Raalte; Christel Overmars, Broekland; Harold Overmars, Broekland; Malin Overmars, Raalte; Larissa Paalman, Raalte; Mabel Paauw, Raalte; Marieke Podt, Luttenberg; Irene Postma, Wijhe; Mart Revenberg, Wesepe; Josse van Rhee, Raalte; Leonie Rosenkamp, Raalte; Claudia Rozendal, Lemelerveld; Manon Spaans, Lemelerveld; Sharon Spoolder, Luttenberg; Lieneke Timmerman, Heino; Lori Vloedgraven, Heeten; Niels Voetdijk, Wijhe; Trevor Vreeburg, Raalte; Lars de Vrieze, Raalte; Ronald Wijermars, Wijhe; Amber Willemsen, Heeten; Josje de Zwart, Raalte.

havo

Britt Aarnink, Heeten; Lynn Aarnink, Heeten; Hayat Abdillahi Yousuf, Raalte; Ladifo Abdulle Mohammed, Raalte; Vincent Achtereekte, Diepenveen; Ludo Alferink, Raalte; Siem Bakker, Raalte; Mitchel Balk, Lierderholthuis; Glenn van den Berg, Lemelerveld; Marije Bergman, Dalfsen; Laura Bijvank, Haarle; Ramon Bloo, Raalte; Jurian Boksebeld, Haarle; Marleen Bomhof, Wijhe; Lieke Bovenmars, Luttenberg; Judith de Brouwer, Heeten; Rutger Bruggeman, Haarle; Noud Bruins Slot, Raalte; Esther Buiting, Lemelerveld; Milonne van der Burg, Heino; Emma Butink, Lemele; Nicky Cents, Haarle; Dion van Dartel, Broekland; Kevin van Dartel, Raalte; Hilde Dijkhuis, Heino; Dominique Dijkman, Heeten; Jet Disselhorst, Heino; Marijke Dommerholt, Wesepe; Elroy Elshof, Broekland; Melanie van Eunen, Raalte; Lianne Evers, Heeten; Stan Gerritsen, Lemelerveld; Lilian Gerritsen, Raalte; Dewi Gorter, Raalte; Ramon Grolleman, Broekland; Paul Groot Koerkamp, Heino; Maurice Groot Koerkamp, Raalte; Jolette Groot Zwaaftink, Heeten; Jelle Groot Zwaaftink, Wijhe; Marle Groote Schaarsberg, Raalte; Stefan Groote Schaarsberg, Wijhe; Anne Grootenhuis, Lemelerveld; Jordy van Gurp, Wijhe; Daisy Heerink, Raalte; Laura ter Heide, Heeten; Brenden Hengeveld, Heino; Claudie Herbrink, Lemelerveld; Luuk Herbrink, Lemelerveld; Merle Heuver, Heino; Luc Horstman, Wijhe; Rick Huijsmans, Raalte; Linde Huisjes, Lemelerveld; Jurgen Hulleman, Wesepe; Lotte Hunneman, Nieuw Heeten; Mick Hutten, Raalte; Naomi Jansen, Raalte; Stefan Jansen, Raalte; Koen Jansen, Wijhe; Ruth Jolink, Wijhe; Floor ten Kate, Wijhe; Mariëlle Kelder, Luttenberg; Stefan Keukenkamp, Wijhe; Maud Klaasboer, Wijhe; Babet Kleinlugtenbeld, Lemelerveld; Tim Koelen, Raalte; Chiel Koenjer, Heeten; Leonie Koerhuis, Heeten; Erik Koerhuis, Raalte; Roy Koppenol, Luttenberg; Thirza Korterink, Raalte; Mandy Kruiper, Raalte; Rob Logtenberg, Wijhe; Rowie Lokate, Heeten; Mieke Loseman, Marienheem; Frances Lugtenberg, Heino; Suze Maijer, Heino; Carina Malloggi, Haarle; Jesse Mansier, Heino; Bram van der Meulen, Wesepe; Ted Middelkoop, Heeten; Stijn Middendorp, Raalte; Wendy Mulder, Broekland; Lex Mulder, Raalte; Mayke Neulen, Heino; Roy Neulen, Marienheem; Ian Nijenkamp, Lemelerveld; Lisa Nijland, Heeten; Sophie Noordman, Lemelerveld; Rik van Oldeniel, Raalte; Annelie Oosterwechel, Raalte; Kelly Plessius, Heeten; Anne Ramaaker, Raalte; Tim Reimert, Heeten; Melanie Reimert, Raalte; Mart Reinders, Raalte; Wouter van Remmen, Wijhe; Mirre Rensen, Haarle; Marnix Ripke, Raalte; Sanne Rodijk, Raalte; Jarno Rouweler, Wesepe; Manon Ruiter, Raalte; Emma Schoorlemmer, Nieuw Heeten; Sjarel Schrijver, Heino; Christel Schuurman, Lemele; Rens Sibelt, Lemelerveld; Bodil Sipman, Raalte; Mitchell Slootman, Heeten; Nick Solen, Marienheem; Esmee Spoler, Lemelerveld; Brian Steur, Lierderholthuis; Sharon Stolte, Heino; Jelmar Tepperik, Heeten; Roy Tibben, Broekland; Claudy Tijhaar, Wesepe; Stijn Veltmaat, Lemelerveld; Emily Vetker, Lemelerveld; Annemarie Vloedgraven, Heeten; Bas Vloedgraven, Raalte; Remi de Vogel, Raalte; Ernst de Vries, Raalte; Floris Vulink, Raalte; Denni Wang, Raalte; Bram Wessels, Lemelerveld; Britt Wigink, Heeten; Tom Willemsen, Luttenberg; Femke Wippert, Raalte; Tom Wolfkamp, Broekland; Hylke Wolfkamp, Haarle; Alyssa van der Zon, Raalte.

praktijkonderwijs

Isse Abdi, Raalte; Ellen Braakman, Hellendoorn; Mike Broekman, Wesepe; Sharona Freriksen, Raalte; Tamara Hillebrand, Deventer; Jesse Huiskes, Nijverdal; Rosalie Huurenkamp, Deventer; Marlot Kemper, Diepenveen; Wesley van der Kraats, Wesepe; Sarah Mahamed, Raalte; Melissa Mulder, Deventer; Simone Post, Olst; Deborah Severin, Raalte; Jorian Timmer, Raalte; Bas Westerhuis, Olst; Lars Wijermars, Haarle; Charlotte Wolfkamp, Raalte.

vmbo leer-werktraject-basisberoepsgerichte leerweg

Dave van Breen, Raalte; Wesley Horstman, Wijhe; Nicole Kogelman, Nieuw Heeten.

vmbo basisberoepsgerichte leerweg

Dara Aarnink, Raalte; Jesper Bijvank, Olst; Daniël Booijink, Raalte; Serenay Büyüktas, Raalte; Marco Dijkslag, Haarle; Claudia Dollenkamp, Lemelerveld; Paco Pablo van Dusschoten, Deventer; Marianne Gerritsen, Nieuw Heeten; Jeffrey Hakkers, Raalte; Lisan Hartholt, Raalte; Leon Heuven, Raalte; Mariam Hovhannisjan, Olst; Jeffrey Kamphuis, Wesepe; Ara Kindy, Raalte; Demi Kleine Schaars, Raalte; Demy van de Klok, Olst; Lisa Kolk, Wijhe; Dennis Koopman, Heino; Tom Koopman, Raalte; Youri Kram, Raalte; Britt Lieftink, Wijhe; Robin Lokate, Raalte; Roy Otsen, Raalte; Marieke Peeters, Wijhe; Joey Pellegrom, Heino; Nick Pham, Heino; Marlinde de Porto, Twello; Cas Rensen, Haarle; Rick Rozendal, Lemelerveld; Bart Ruiter, Heeten; Rick Saris, Wesepe; Daniël Schiller, Raalte; Anouk Schrader, Mariënheem; Yosri Sery, Heino; Sander Stoevelaar, Lemelerveld; Lieke Tijssen, Wijhe; Dennis van der Vegt, Raalte; Chris Vegterlo, Haarle; Christy Veldkamp, Luttenberg; Jelle Vloedgraven, Heeten; Kayra Vulink, Raalte; Lotte van der Wal, Olst; Tom Westemeijer, Lemelerveld; Myrthe Westenbrink, Wijhe.

vmbo kaderberoepsgerichte leerweg

Niels Albers, Raalte; Luke Antonissen, Lemelerveld; Chantal Baas, Raalte; Mohamed Barakat Abdulfetak, Lemelerveld; Guido van den Belt, Raalte; Ludo Beltman, Heino; Jeroen von den Benken, Deventer; Lennart Berends, Schalkhaar; Luka Bloo, Raalte; Daniëlle van den Brink, Heeten; Iris ten Broeke, Raalte; Ilse Bruggeman, Raalte; Maartje de Bruin, Raalte; Zihaan Cali, Raalte; Carlijn Cents, Haarle; Demi de Dalie, Raalte; Tamara Dekker, Lemelerveld; Sanne Dijkslag, Wijhe; Hylke Dijsselhof, Raalte; Julian Duteweert, Raalte; Jakub Dynakowski, Raalte; Vera Egbertzen, Raalte; Charlie van den Ende, Raalte; Sander Evers, Heeten; Dennis la Faille, Wijhe; Lobke Fennema, Raalte; Thirza van der Flier, Wijhe; Dimitri Hagen, Raalte; Cas van Helmond, Heino; Annelot Herms, Lemelerveld; Kevin Heuven, Raalte; Dunja Hippe, Raalte; Lyan Hobert, Haarle; Nouk Hollewand, Heino; Nick Holterman, Raalte; Sander Holterman, Heino; Marlon van der Hulst, Haarle; Rahim Husseinov, Raalte; Elke Jansen, Heeten; Fabian Jansen, Wijhe; Mart Jansen, Wijhe; Jesse Kersten, Lemelerveld; Lynn Klein Herenbrink, Heino; Yannick Kleingeerts, Lemelerveld; Nico Koggel, Schalkhaar; Thomas Kruiper, Raalte; Leon Kruitbosch, Heino; Maureen Kruitbosch, Wijhe; Martijn van Langen, Wijhe; Eline Linthorst, Haarle; Siger Lodewijks, Lemelerveld; Danique Lorkeers, Mariënheem; Manon Meijer, Lemelerveld; Luuk Mekers, Heeten; Maret Mentink, Wijhe; Michelle Meulman, Raalte; Kelly Moespot, Raalte; Elmie Neulen, Haarle; Robin Nijboer, Wijhe; Luc Nijhuis, Raalte; Max van Olst, Wijhe; Melanie Reimert, Raalte; Mañana van Rijssen, Raalte; Carmen Rosink, Heino; Bart Ruiter, Heeten; Hilde Ruiter, Haarle; Rick Schoterman, Broekland; Iris Schrijver, Mariënheem; Ilja Schutte, Wesepe; Ruben Sluiter, Wijhe; Lisa Snel, Heino; Rick Snel, Raalte; Femke Solen, Mariënheem; Kelly van der Steege, Heino; Shiva Stempher, Raalte; Marc Stokkingreef, Wijhe; Chiel Strijdveen, Wijhe; Rian Strijker, Wijhe; Emily Strijkveen, Wijhe; Sherlin Temmink, Wesepe; Paula Timmerman, Lemelerveld; Ties Veltmaat, Luttenberg; Vino Velupillai, Raalte; Aron Venema, Raalte; Willemien de Vos, Diepenveen; Kevin Vrielink, Luttenberg; Lisa Vrielink, Olst; Juliette Wesseling, Raalte; Caio Westrik, Heino; Fabiënne Wielandt, Raalte; Kim Willems, Haarle; Renske Wiltink, Heeten; Joep Winkelaar, Heino; Emiel Wolterink, Haarle; Wouter ten Zijthof, Raalte; Kyra Zwakenberg, Dalfsen; Linda Zwakenberg, Lemelerveld;

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.