elferink schoenen geeft fiets weg

Één van de klanten van Elferink Schoenen uit Raalte heeft met de voorjaarsactie van Develab Schoenen een super coole fiets gewonnen! De gelukkige is Tim Kleiboer. Op de foto staan zijn zusje Lauren en moeder Wendy die de fiets hebben opgehaald.

Alle kopers van een paar Develab schoenen konden zich door middel van een code op de website van Develab aanmelden. Onder de aanmeldingen zijn een aantal fietsen verloot. ‘Er worden slechts enkele fietsen in heel Nederland weggeven. Het is dus wel bijzonder dat Tim de gelukkige is.’, verteld Niels Elferink. ‘Wij wensen Tim heel veel plezier met zijn nieuwe fiets.’

Elferink Schoenen is o.a. gevestigd aan de Grotestraat in Raalte. Voor meer informatie http://elferinkschoenen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.