eerste inschrijving voor autorodeo heino

Het duurt nog even maar de Carnavalsvereniging de Sökkestoppers houdt zaterdagmiddag 30 augustus en zondagmiddag 31 augustus weer haar Rodeoweekend aan de Molenweg 9 in Heino. De eerste gelegenheid voor deelnemers om zich in te schrijven is op vrijdag 27 juni vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur bij Oortwijn in Heino. Wie dan verhinderd is, krijgt op 8 augustus een herkansing.

Maar de inschrijving vindt wel plaats volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. De tweede inschrijving is vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur bij Oortwijn in Heino. Voor meer informatie over het Rodeoweekend kun je contact opnemen met Emiel Roelofs 06 20 20 58 91 of mailen naar rodeofeestenheino@gmail.com

“Net als vorig jaar zal op zaterdagmiddag een Tik um An Race gehouden worden. Een stoutere variant op de autocross waarbij de matadoren elkaar iets meer mogen plagen”, zegt chef d’equipe Emiel Roelofs. Ook zal er weer een brommercross worden georganiseerd. Tussen de bedrijven door zal een DJ het publiek entertainen. Het publiek krijgt op zaterdag iets meer spektakel te zien en op zondag volgt de traditionele autorodeo met veel ronkende motoren en doffe klappen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.