een voorproefje op het ribs boek van kemper

Fotograaf Stefan Kemper heeft tijdens het afgelopen Ribs & Blues-festival in Raalte markante bezoekers geportretteerd. De foto’s die hij maakte, worden gebundeld in een boek. De opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar de AVL Foundation. Dat fonds richt zich op onderzoek naar kanker.

Wij waren erg nieuwsgierig naar de foto’s die Stefan had gemaakt. Daarom vroegen we hem een voorproefje te sturen. De twee foto’s die we te zien kregen, zijn veelbelovend. Kemper: “Ik heb er ongeveer een 35 gemaakt die ik kan gebruiken voor het boek. De komende tijd ga ik ook nog wat mensen uitnodigen in de studio die ik wil fotograferen voor het boek,“ aldus Kemper. Op Ribs & Blues had Kemper achter het podium een studio ingericht waarin hij bezoekers portretteerde.

Wie alle foto’s wil zien, moet nog wel even geduld hebben dus. Het boek is namelijk naar verwachting over ongeveer een half jaar klaar. Zodra er meer over het boek bekend is, bijvoorbeeld wanneer het de verkoop in gaat, melden we dat natuurlijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.