Home / archiefcentraal / eddy van hijum oranje kan gekke dingen doen

eddy van hijum oranje kan gekke dingen doen

Van Hijum acht het Nederlands elftal helemaal niet kansloos. Het gaat er volgens hem om dat het elftal de positieve vibe te pakken krijgt. “Een WK is volgens mij een evenement waar je in moet komen. Als je de eerste wedstrijd van Spanje wint krijg je een lekker gevoel. Dit kan gaan meespelen in het verdere verloop van het WK.”

Eddy vindt ook dat we onze spelers niet moet onderschatten. “We hebben spelers als Arjen Robben, Robin van Persie en Wesley Sneijder. Als zij de jonge jongens op sleeptouw nemen, kunnen er nog hele gekke dingen gebeuren”. Met jonge jongens doelt Eddy op spelers als: Depay en Klaassen. “Jammer genoeg is één van die spelers al afgevallen, maar in Depay heb ik zeker vertrouwen. Hij heeft over het geheel misschien niet een heel stabiel seizoen gespeeld, maar toch liet hij dingen zien waardoor ik wel fan van hem ben geworden.”

Wie er wereldkampioen wordt als Nederland niet slaagt? “Ik denk Brazilië. Dat is toch het thuisland en ze zullen alles op alles zetten om te winnen. Maar, vlak onze oosterburen ook niet uit. Die hebben ook echt een reële kans om de beker mee naar huis te nemen”, meent Van Hijum.

Ben je het eens met deze analyse? Of heb je een heel andere verwachting? Laat het ons weten! Wil je ook jouw voorspellingen voor het WK doen en leuke prijzen winnen. Ga dan naar: http://www.scorito.com/wk2014/nu-centraal-poule

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.