drietal mishandelt beveiliger hedon zwolle

De politie heeft woensdagavond een 32-jarige man uit Lemelerveld, een 25-jarige man uit Hellendoorn en een 23-jarige vrouw uit Raalte aangehouden voor openlijk geweld. Zij mishandelden een 41-jarige beveiligingsmedewerker van Hedon Zwolle.

De beveiliger had de man uit Hellendoorn uit het gebouw had gezet, omdat hij na verschillende verzoeken binnen bleef roken. Hierbij kwam de Hellendoorner met zijn hoofd tegen een deurpost aan en liep hij een bloedende hoofdwond op. Daarna liet ook hij zich niet onbetuigd een sloeg de beveiliger.

De beveiliger die zich tegen het drietal verweerde deed aangifte. De drie aangehoudenen deden eveneens aangifte tegen de beveiliger. Naar de toedracht van de geweldpleging wordt een nader onderzoek ingesteld.

Afgelopen woensdag trad overigens de wereldberoemde band Limp Bizkit in Hedon op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.