doe mee aan het tourspel en win een racefiets

Vechtdal Centraal, Salland Centraal en Deventer Centraal zijn dit jaar voor Le Tour een samenwerking aangegaan met Scorito. Het is een prachtige Tourpoule. Met natuurlijk (100!) mooie prijzen waarvan een Cannondalefiets van Kökkiebikes de hoofdprijs is. Onze Man van de CRT gaat dit jaar de Tour weer begeleiden. Met eigen ervaringen, maar ook met tips.

Je kunt je eigen poule nu al samenstellen. Doe dat ook! Maar denk er wel om dat je tot kort voor de tour nog veranderingen aan kunt brengen. Sommige ploegen maken hun renners pas kort voor de Tour bekend. Maar in aanloop naar de Tour kun je ook beter inschatten wie er hoge ogen gaat gooien.

Naast de vaste spelregels van het Scorito-tourspel hebben Deventer, Salland en Vechtdal Centraal als extra regel toegevoegd dat de prijswinnaars uit het verspreidingsgebied van de drie kranten moeten komen. Bij inschrijven voor deelname moet je je e-mailadres invullen, je mág je adresgegevens invullen. Als je de adresgegevens niet invult, vragen we dat via email alsnog op als je kans maakt op een prijs. Geef je geen antwoord op die mail, dan vervalt het recht op een prijs. Kom je niet uit het verspreidingsgebied, dan valt het recht op een prijs ook.

Waar je het Tourspel vindt en wat de overige prijzen zijn? Klik hier! Houd staging2.sallandcentraal.nl in de gaten voor de beste wielertips van Onze Man van de CRT!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.