doe het maar eens na of niet

Dat was een spektakel van jewelste zondagmiddag op de Elshof. Het Elshof Feest sloot het weekend af met demo’s van crossmotoren, quads en rallywagens. Sterker nog: Naar verluidt heeft burgemeester Strien zelfs nog zitting genomen in een zijspan om vervolgens rondgereden te worden over het circuit.

Strien, met een GoPro-camera op zijn helm, heeft het hele gebeuren opgenomen. Zo kan hij thuis zijn belevenissen van ‘another day at the office’ nog eens haarfijn uitleggen.

Goed, dan terug naar de zondagmiddag. Wat een gebeuren zeg! Motoren die over een hoge balk boven de bult sprongen. Met twee naast elkaar over een bult springen… Doe het maar eens na. Of niet natuurlijk, dat scheelt de eerste hulp in het ziekenhuis aardig wat gipswerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.