derde editie van sallands mooiste

De derde editie van Salland Mooiste vindt op zondag 29 juni plaats. Door de prachtige routes en strakke organisatie heeft het evenement in twee jaar tijd de status van nationale klassieker gekregen. In 2012 werd Sallands Mooiste voor het eerst georganiseerd door een groep fietsliefhebbers en ontving na zijn tweede editie al de drie felbegeerde NTFU sterren.

Het evenement heeft verschillende wielerroutes in de aanbieding met veel hoogtemeters, evenals diverse ATB-routes met veel uitdaging. Daarnaast is er een gezellige familieroute en een route voor gezinnen met jonge kinderen. Voor deze nieuwe kidsroute is een speciaal programma samengesteld dat in het teken staat van een gezonde levensstijl.

Alle routes slingeren door het karakteristieke Sallandse landschap en starten en eindigen bij Sportorant Sprengendal. Hier is een heus wielercafé gevestigd met entertainment voor jong en oud. Het evenement onderscheidt zich door zijn authentieke sfeer. Gastvrijheid en streekcultuur staan naast uitdaging en sportiviteit hoog in het vaandel. Dit maakt van het evenement een unieke ervaring.

Voor deelnemers die van ver komen zijn er arrangementen met overnachtingen. Meer informatie over deze arrangementen en het evenement vind je op staging2.sallandsmooiste.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.