Home / archiefcentraal / de nacht van gastvrij wijhe

de nacht van gastvrij wijhe

Tijdens de eerste Nacht van Gastvrij Wijhe zijn er veel activiteiten in het centrum van Wijhe. Op vrijdag 27 juni wordt dit evenement voor de eerste keer georganiseerd. De nacht duurt van 18.00 uur tot en met 23.00 uur.

Winkels open met koffie

Als uiting van hun gastvrijheid delen de ondernemers op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 juni koffiebonnen uit aan alle betalende klanten. Tegen inlevering van deze bon, krijg je in de Nacht van Gastvrij Wijhe, het 1e kopje koffie, bij één van de deelnemende horeca gelegenheden gratis. Daarnaast zijn de winkels zijn geopend tot 23.00 uur met diverse activiteiten /acties.

Activiteiten

Tijdens de Nacht van Gastvrij Wijhe is er genoeg te doen. Er zijn veel marktkramen om het centrum een gezellig aanzicht te geven. Er is een expositie van lokale kunstenaars op het gebied van teken- en schilderkunst in “Partycentrum The Longhorn”. Hier vind je ook een replica van “De Nachtwacht”. Daarnaast verzorgt de Brandweer kinderactiviteiten en demonstraties, zijn “Stom & Herrie” aanwezig met hun mobiele theater en geeft showkorps “Amicitia” demonstraties en workshops. Er is ook live muziek op de diverse terrassen. En je kan getekend worden door cartoonist Erwin Hogeboom.

Voor de Kids

Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de Nacht. Zo is er een springkussen waar kinderen zich op kunnen uitleven. Ook zal “Goochelaar Jan”, tweevoudig Nederlands kampioen, de kinderen versteld doen staan van zijn kunsten. Er is een Workshop balloon vouwen en stichting “Clown Dichtbij” zal kinderen aan het lachen maken.

Kom op 27 juni naar de Nacht van Wijhe voor koffie, kunst, cultuur & meer.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Home / archiefcentraal / de nacht van gastvrij wijhe

de nacht van gastvrij wijhe

‘De Nacht van Gastvrij Wijhe’ is een nieuwe evenement. “We hebben bewust gekozen voor de week voorafgaand aan de zomervakantie periode en rondom de langste dag”, zegt de organisate. “Een mooie lange avond met hopelijk een maximaal zomergevoel voor iedereen die zin heeft in het vieren van de zomer.”

De organisatie heeft zin in het evenement. “Onze commissie bestaat uit afgevaardigden vanuit verschillende branches en horeca met één gemeenschappelijk doel voor ogen: een gevarieerd en veelzijdig programma voor jong en oud waar men nog de hele zomer over zal spreken.” De avond start om 18.00 uur en is tot 23.00 uur gevuld met kunst, cultuur, muziek en diverse activiteiten voor de kids.

Als uiting van de Gastvrijheid in Wijhe ontvangt je bij alle ondernemers op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 juni een koffiebon bij je aankopen. Tegen inlevering van deze bon, krijgt je in de Nacht van WIjhe, het eerste kopje koffie, bij één van de deelnemende horeca gelegenheden, gratis, “We willen hiermee benadrukken dat we bijzonder blij zijn dat zo veel mensen uit de directe omgeving ons winkelgebied dag in dag uit weten te vinden en waarderen en nodigen iedereen van harte uit om de Nacht van Gastvrij Wijhe te komen beleven.”

Naast het “wees welkom” – kopje koffie zullen, naast de andere activiteiten, de volgende verenigingen en organisaties aan deze avond hun bijdrage leveren: Showkorps Amicitia met demonstraties en workshops, Workshop Balloon vouwen, Lokale amateur kunstenaars op gebied van schilderkunst en fotografie exposeren in “De Longhorn”, De lokale brandweer verzorgt diverse kinderactiviteiten, Winkels zijn geopend tot 23.00 uur.

De Nacht van Gastvrij Wijhe is op vrijdag 27 juni 2014 van 18.00 uur en is tot 23.00.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Home / archiefcentraal / de nacht van gastvrij wijhe

de nacht van gastvrij wijhe

Wijhe komt met een nieuw initiatief. De week voordat de zomervakantieperiode echt gaat beginnen, is in Wijhe ‘De Nacht van Wijhe’. Op vrijdag 27 juni is er van18.00 tot 23.00 uur veel te doen in het winkelgebied van Wijhe.

Speciaal voor ‘de Nacht van Gastvrij Wijhe’ zijn de winkels tot 23.00 uur geopend. De ondernemers hebben acties/kortingen zodat je tot in de late uurtjes kunt profiteren van voordeel, persoonlijk advies en de dorpse gezelligheid. Als uiting van hun gastvrijheid delen de ondernemers op woensdag 25 donderdag 26 juni en vrijdag 27 juni koffiebonnen uit aan alle betalende klanten. Tegen inlevering van deze bon, krijgt je in de Nacht van Gastvrij Wijhe, het eerste kopje koffie, bij één van de deelnemende horeca gelegenheden gratis.

Naast diverse marktkramen is er het mobiele theater ‘Stom & Herrie’. Daarnaast komt de muzikale cartoonist Erwin Hogeboom om gasten flink op de korrel te nemen. Hobby’s, passies en karakteristieke trekken worden razendsnel en met een knipoog in kleur op papier gezet. Ook is er een expositie van amateurkunstenaars “The Longhorn” en klinkt er live muziek vanuit de diverse terrassen.

De clowns van de stichting Clown Dichtbij zorgen voor spontaan vermaak en ook is tweevoudig Nederlands kampioen kindergoochelen, ‘Jan de Goochelaar’ van de partij. In diverse shows vertoont hij deze avond zijn magische kunsten. Voor de kinderen is er tevens een springkussen aanwezig en zal de brandweer diverse kinderactiviteiten verzorgen zodat de avond ook leuk is voor de allerkleinsten.

Gastvrij Wijhe nodigt je uit om op vrijdag 27 juni de Nacht van Gastvrij WIjhe mee te vieren met koffie, kunst, cultuur & meer. De avond is van 18.00 tot 23.00 uur.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.