de nacht van gastvrij wijhe

Tijdens de eerste Nacht van Gastvrij Wijhe zijn er veel activiteiten in het centrum van Wijhe. Op vrijdag 27 juni wordt dit evenement voor de eerste keer georganiseerd. De nacht duurt van 18.00 uur tot en met 23.00 uur.

Winkels open met koffie

Als uiting van hun gastvrijheid delen de ondernemers op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 juni koffiebonnen uit aan alle betalende klanten. Tegen inlevering van deze bon, krijg je in de Nacht van Gastvrij Wijhe, het 1e kopje koffie, bij één van de deelnemende horeca gelegenheden gratis. Daarnaast zijn de winkels zijn geopend tot 23.00 uur met diverse activiteiten /acties.

Activiteiten

Tijdens de Nacht van Gastvrij Wijhe is er genoeg te doen. Er zijn veel marktkramen om het centrum een gezellig aanzicht te geven. Er is een expositie van lokale kunstenaars op het gebied van teken- en schilderkunst in “Partycentrum The Longhorn”. Hier vind je ook een replica van “De Nachtwacht”. Daarnaast verzorgt de Brandweer kinderactiviteiten en demonstraties, zijn “Stom & Herrie” aanwezig met hun mobiele theater en geeft showkorps “Amicitia” demonstraties en workshops. Er is ook live muziek op de diverse terrassen. En je kan getekend worden door cartoonist Erwin Hogeboom.

Voor de Kids

Ook aan de kinderen is gedacht tijdens de Nacht. Zo is er een springkussen waar kinderen zich op kunnen uitleven. Ook zal “Goochelaar Jan”, tweevoudig Nederlands kampioen, de kinderen versteld doen staan van zijn kunsten. Er is een Workshop balloon vouwen en stichting “Clown Dichtbij” zal kinderen aan het lachen maken.

Kom op 27 juni naar de Nacht van Wijhe voor koffie, kunst, cultuur & meer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.