de bergklanken viert jubileum in antwerpen

De Bergklanken Luttenberg is, ter gelegenheid van hun 35 jarig jubileum, een weekend naar Antwerpen geweest. Het was een weekend met veel gezelligheid, de nodige drankjes en een muzikale bijdrage aan Antwerpen. De leden vertokken met aanhang en muzikale leiding van de Bergklanken met de TCR bus richting Antwerpen.

Onderweg werd er een pitstop gemaakt in Den Bosch. Na een rondleiding door Den Bosch en de maag gevuld te hebben met een Bosche Bol, ging het gezelschap verder. Eenmaal in Antwerpen stond er een rijk gevuld programma op de Berklankers te wachten. De beklimming van het MAS-museum, een fietstocht door de drukke straten van Antwerpen, een kroegentocht met telkens weer een ander Belgisch biertje en een boottocht door de Haven van Antwerpen.

De feestcommissie had goed haar best gedaan, tot alle tevredenheid van de Bergklankers. Toppunt van het weekend was toch wel het optreden op hét plein van Antwerpen op de zaterdagmiddag. Vele passanten bleven staan en genoten van de klanken en het slagwerk van de Bergklanken. Er werden foto’s gemaakt, mensen melden zich na het optreden dat ze lid wilde worden. Echter de afstand Antwerpen – Luttenberg brengt toch wat logistieke problemen met zich mee.

Helaas konden niet alle leden mee met het jubileum weekend. Als troost werden de thuisblijvers, door de feestcommissie verrast, met een heerlijke taart ter gelegenheid van het 35 jarig jubileum. De Bergklanken gaat vrolijk, musicerend verder. Op naar het 40 jarig jubileum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.