Home / archiefcentraal / dance twirlteam st caecilia wint eerste prijs

dance twirlteam st caecilia wint eerste prijs

Het dance-twirlteam (voorheen majorettes) van Drumfanfare St. Caecilia uit Raalte deed dit weekend mee aan het KNMO/SMP festival in Vroomshoop. Het was de eerste keer dat ze meededen aan een festival en meteen met succes, want ze wonnen de eerste prijs met 67 punten.

Het festival in Vroomshoop wordt georganiseerd onder auspiciën van de KNMO (landelijke muziekorganisatie) en vindt jaarlijks plaats. Aan het festival doen twirlteams mee, maar ook drumfanfares, show-, lyra- en mallet-bands. Het dance-twirlteam van St. Caecilia deed mee in de categorie Juvenile waaraan in totaal 5 groepen meededen. De dames deden het erg goed, wat was terug te zien in het juryrapport en de uitslag.

Vanaf september gaat er een nieuwe majorettegroep van start bij St. Caecilia voor jongens en meiden vanaf 6 jaar. De training vindt plaats op donderdagavond in muziekgebouw de Klanken in Raalte. Opgeven kan via Diny Reimert (dinyreimert@hotmail.com). Kijk voor meer informatie op www.drumfanfareraalte.nl.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.