crepes en smoothies pakt bakfiets na startersdag

In het Adviescentrum van Rabobank Salland vond in april de derde editie van Startersdag Salland plaats. Startende ondernemers konden tijdens Startersdag Salland voor een jury hun ‘idee’ pitchen en zelf aangeven welke prijs ze zouden willen winnen. De prijs moest een bijdrage leveren aan het succes van de ondernemer of het (nog op te starten) bedrijf. Tjeerd Dixhoorn, op dat moment bijna gestart met Crêpes & Smoothies werd door de jury uitgeroepen tot winnaar en vroeg een bakfiets om zijn crêpes en smoothies bij bedrijven te kunnen bezorgen. Ruud Fabels, manager Bedrijven van Rabobank Salland, één van de initiatiefnemers van Startersdag Salland, reikte onlangs de prijs uit.

Bij Dixhoorn, tot vorig jaar jobcoach bij Sallcon, ontstond vorig jaar het idee voor Crêpes & Smoothies. Het is een leerbedrijf voor jongeren die graag willen werken in een positieve omgeving en die hier de kans krijgen om onderdeel te worden van het arbeidsproces. Bij Crêpes & Smoothies doen de jongeren basisvaardigheden op het gebied van horeca op waarna ze verder kunnen doorstromen. Tjeerd: “We zijn goed van start gegaan en met de zomervakantie en alle toeristen in het vooruitzicht kan het alleen maar beter gaan. De heerlijke vers geperste smoothies en Franse crêpes zijn verkrijgbaar in ons pand aan de Walstraat 37 in Deventer en vanaf 25 smoothies kunnen we ze nu ook bezorgen met de bakfiets. Leuk voor ook de bedrijven in Deventer. Meer informatie via: staging2.crepes-smoothies.nl.

Ruud Fabels, jurylid Startersdag Salland: “Tjeerd Dixhoorn heeft mij echt overtuigd. Hij heeft een doordacht en realistisch plan waarbij ook de MVO-gedachte meespeelt. Hij vertelde zijn verhaal met passie en als jury geloofden we unaniem in hem. Ik hoop dat de bakfiets bijdraagt in het succes van zijn nieuwe zaak. Ik wens hem veel succes en kom zelf regelmatig even langs voor een heerlijke crêpe.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.