column ten broeke goede verzuimverzekering

Als eigen ondernemer kies je bewust voor een vrij bestaan en vind je het niet erg om hard te werken. Soms beschik je over onvoldoende kennis van bepaalde zaken en is het niet duidelijk of er consequenties zijn voor je bedrijf.

Het beheersbaar houden van bijvoorbeeld verzuimkosten kan voor veel ondernemers een lastige zaak zijn.

Normaal gesproken is een werkgever standaard verzekerd bij de overheid voor het risico van arbeidsongeschiktheid. Een werkgever betaalt hiervoor premie aan de uitkeringsinstantie UWV. Deze premies kunnen oplopen tot forse bedragen.

Werkgevers kunnen er ook voor kiezen om eigen risicodrager te worden. Het risico wordt dan ondergebracht bij een verzekeraar. Maar ja , hoe vind je de weg naar de beste partij tussen de vele aanbieders in verzekeringsland. Ten Broeke Makelaardij en Verzekeringen reikt u graag de helpende hand. Vanuit Lemelerveld zorgen de broers David en Gerben Ten Broeke er met hun team voor, dat bedrijven in de regio goed verzekerd van hun zaak kunnen zijn.

Mocht u overwegen om met een verzekeraar in zee te gaan voor de WGA eigen risicoverzekering, dan is het noodzakelijk om op korte termijn stappen te ondernemen. Uittreden en overstappen naar een verzekeraar kan namelijk twee maal per jaar: te weten op 1 april en op 1 juli. Als de keuze voor de juiste verzekeraar is gemaakt, ontvangt u een garantieverklaring die bij de Belastingdienst ingeleverd dient te worden.

Iedere ondernemer houdt ervan om zijn of haar zaken goed voor elkaar te hebben. Ten Broeke ziet regelmatig dat de verzekeringen die bedrijven ooit hebben afgesloten niet meer up-to-date zijn. En dat is jammer, want daardoor kun je voor onaangename verrassingen komen te staan, zeker als je de verzekering vandaag nodig hebt.

Interesse in een verzuimverzekering of meer weten over Ten Broeke Makelaardij en Verzekeringen? Neem contact op met David of Gerben ten Broeke of kom langs in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.