Home / archiefcentraal / circus caroly zet kermis heeten op de kop

circus caroly zet kermis heeten op de kop

Kindercircus Caroly heeft zaterdagmiddag Heeten soms zelfs bijna letterlijk op de kop gezet. Caroly maakt ieder jaar een show voor en door kinderen. Maar wie het circus oversloeg, kon zich natuurlijk vermaken op de kermis.

Zaterdag aan het einde van de middag staat er nog een kerkdienst op het programma in Heeten. Na dat stukje bezinning neemt de band Reflex het stokje over: Vanaf 22.00 uur speelt de band de tent plat. Nog geen plannen voor zaterdagavond? Entree is gratis, dus een miskoop kan het niet zijn.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.