carinova clienten welsum naar team epe heerde

De cliënten uit Welsum van Carinova thuiszorg worden met ingang van maandag 16 juni overgedragen aan het Carinova wijkteam Epe-Heerde. Jarenlang ontvingen cliënten uit Welsum zorg via het Carinova wijkteam vanuit Olst.

Door het toenemend aantal cliënten in Olst en omgeving is gekeken hoe Carinova de zorg zo goed mogelijk kan indelen. Cliënten in Welsum zijn vanuit het wijkteam Epe-Heerde makkelijk bereikbaar. Vaartijden van de veerpont, weersomstandigheden zoals hoog water en vorst waarbij de veerpont uit de vaart gehaald wordt, zijn voortaan geen probleem. Cliënten uit Welsum hebben de huisarts aan ‘de Welsumse kant’ van de IJssel, dit geeft ook voordelen voor de samenwerking met het wijkteam Epe-Heerde.

De Coördinerend Wijkverpleegkundige team Epe-Heerde-Welsum is Annemiek Engel.

Coördineren wijkverpleegkundige uit Olst, Petra Kruger kijkt terug op een mooie tijd in Welsum. Petra Kruger: “De cliënten uit Welsum zullen we missen. Ik wil ze namens het hele thuiszorgteam bedanken voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen. Vanuit wijkteam Epe-Heerde ben ik er zeker van dat we ‘vertrouwd en nog dichter bij’ zijn. Daarnaast zullen we zeker de vele en mooie overtochten met de veerpont gaan missen! Ook de medewerkers van de veerpont willen we bedanken voor de vele veilige overtochten!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.