burgemeester eet asperges met belgen

Burgemeester Piet Zoon ontving zaterdag twintig Belgische Gasten. Hij at met drie verschillende groepen gerechten in Hotel de Zwaan in Raalte, De Bagatelle in Mariënheem en De Veldhoek in Heino. Hij fungeerde telkenmale als tafelheer bij de aspergediners.

De Belgen kregen op de Fiets- en Wandelbeurs of de Vakantiesalon in Mechelen in januari een uitnodiging om van 13 tot en met 15 juni naar Salland te komen voor een aspergeweekend. De actie maakt deel uit van de campagne ‘Salland Aspergeland’. Daarmee wil Salland zich profileren als de vakantieregio met de lekkerste asperges van Nederland.

Op zaterdagochtend, ná een kopje koffie met de burgemeester van Raalte vertrekkon de Belgische gasten naar een aspergebedrijf om kennis te maken met het Sallandse streekproduct. Zaterdagavond genoten de Belgische gasten van een heerlijk aspergediner bij Hotel/Restaurant De Zwaan óf Restaurant de Bagatelle óf Restaurant de Veldhoek in de gemeente Raalte.

De burgemeester schoof bij de Veldhoek aan voor de amuse en het voorgerecht. Om 19.15 uur sloot hij aan voor het hoofdgerecht bij de Bagatelle en daarna ging hij richting De Zwaan voor het dessert .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.