bokkers houdt nazomerfeest in luttenberg

De insteek van Koele Koele is simpel: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg. Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de koele,” aldus bassist Arjan Pronk.

Naast een lange set van Bökkers met wellicht wat gasten zijn ook The Deaf (Punkrock met Spike van Di-rect), Natural Child (country-boogie uit de USA) en DJ De Rooie Neger van de partij.

De zandkuil is vroeger (in 1971) ooit eens gebruikt voor een muziekfestival “Hot Love”. De band had al langer het oog op deze unieke plek laten vallen. “Een mooie plek om eens flink te keer te gaan,” aldus frontman van Bökkers, Hendrik Jan Bökkers.

“Het idee is heel simpel. Wil je nog een mooiere avond beleven? Een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen,” aldus Bökkers. Bier, BBQ en Boogie is dan ook het devies.

Kaartjes kosten 15 euro in de voorverkoop. De voorverkoop van Koele Koele loopt via de website staging2.koelekoele.nl . Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg.

Het feest duurt van 19.00 uur tot 1.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.