bijna perfecte wedstrijd team kuipers 96

De perfecte wedstrijd bestaat niet. Voor voetballers niet en voor scheidsrechters al evenmin. Toch was Björn Kuipers er zaterdagavond heel dichtbij. De scheidsrechter uit Oldenzaal leverde samen met zijn assistenten een uitstekende prestatie tijdens Engeland – Italië. Op slechts 4 van de 113 beslissingen viel wat aan te merken. Bij de wedstrijdbepalende moment zat de arbitrage telkens goed. Rapportcijfer Team Kuipers: 9.6.

Onze voetbalman Steve analyseerde alle beslissingen van Team Kuipers tijdens Engeland – Italië. Lees verder voor zijn bevindingen of volg @stevestatistiek op Twitter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.