bennie poppe is beste maat van raalte

Bennie Poppe is zaterdagmiddag gekroond tot Beste Maat van Raalte. Jaarlijks wordt er op Maatjesdag in Raalte iemand in het zonnetje gezet die het verdient. Dit jaar is dat de directeur van Hotel de Zwaan. Poppe volgt Astrid Duym als Maat op.

Naast eigenaar van De Zwaan is Bennie Poppe ook bestuurslid van de Salland Partners Business Club, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Raalte, bestuurslid van Salland Aspergeland en lid van de Kring van Raalter Werkgevers.

Over zaterdag: Ook dit jaar werd er weer een mooie dag georganiseerd door het Raalter Ondernemers Verbond, met medewerking van de Roalter Jong’s traden nog vijf koren op, op verschillende plekken in het centrum.

Om 11.30 uur vond bij de Gouverneur, onder het genot van kruidenbitter en nieuwe haring van Vistraiteur Roescher, de officiële opening van deze muziekdag plaats. Op verschillende plekken in Raalte traden op verschillende tijdstippen de koren op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.