barbecue moet jongeren bij politiek betrekken

De barbecue is een initiatief van CDA-raadslid Lisanne Spanbroek en D66’er Rosalie Bosman die ook actief zijn bij hun jongerenpartijen CDJA en Jonge Democraten. De VVD, PvdA en Gemeentebelangen reageren enthousiast en roepen jongeren op om naar deze activiteit te komen.

“In de toekomst hopen we vaker gezamenlijk activiteiten te organiseren. Politiek is namelijk ontzettend interessant, dynamisch, biedt kansen en zit vol enthousiaste jongeren,” aldus de dames. De barbecue is de allereerste activiteit van de PJOW en zal hopelijk een gezellige traditie worden.

Aanmelden kan via het openbare Facebook Event in verband met de inkoop of via l.spanbroek@olst-wijhe.nl. De eigen bijdrage is 5 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.