av salland houdt atletiek instuif op nieuwe locatie

Atletiek vereniging AV Salland organiseert, op de nieuwe locatie een atletiek instuif voor de jeugd. Op woensdag 18 juni aanstaande zijn alle jongens en meiden van 7 tot en met 14 jaar van harte welkom op het Sportpark Ramele, aan de Hammerweg 16 te Raalte (nabij de hockey en crt). De instuif start om 14.00 uur en duurt tot ± 15.30 uur.

Kom meedoen tijdens deze instuif en maak vrijblijvend kennis met de diversiteit die atletiek te bieden heeft. Wie weet is atletiek ook de sport voor jou!? Voor meer informatie over jeugdatletiek in Raalte kijk je op de website: http://avsalland.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.