aqua zumba bij zwembad de meule

Elke donderdag wordt er tussen 13:30 en 14:30 uur Aqua Zumba gegeven bij zwembad de Meule in Nieuwleusen. Aqua Zumba is een combinatie van Aquasport en Zumba. Laat je opzwepen door de muziek en doe mee aan deze totale body workout. Door de beweging van het water en de opwaartse druk krijgt Zumba een heel andere dimensie. De les staat onder leiding van een gecertificeerde instructeur en aan de les zijn, naast de entreeprijs van het zwembad, geen extra kosten verbonden.

Een aantal mensen neemt al deel aan deze nieuwe activiteit van het zwembad en zijn hierover erg enthousiast. Er is nog voldoende ruimte voor meer deelnemers. Kom Aqua Zumba daarom gerust eens ontdekken, want Aqua Zumba is er voor iedereen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de instructeur via T: 0529-482385 of E: t.h.sport@live.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.