antonia ik ben go ahead dankbaar

Hij gaat voor drie seizoenen naar FC Groningen, de subtopclub die past bij zijn ambitie in het linkerrijtje te voetballen en zelfs Europees voetbal. Maar Jarchinio Antonia windt er geen doekjes om: “Ik ben blij, maar aan de andere kant vind ik het best wel moeilijk zo’n mooie club achter me te laten.”

Antonia: “Go Ahead Eagles heeft me een heel goede aanbieding gedaan. Mijn beslissing is ook beslist niet op financiële gronden, ik wilde sportief gewoon net weer een stapje hoger maken.”

Antonia laat de laatste jaren bij Go Ahead Eagles nog eens de revue passeren: “Twee jaar achter elkaar play offs, toen die prachtige promotie en in de Eredivisie hebben we vanaf minuut één in de tweede helft van Utrecht-uit laten zien dat we Eredivisie-waardig waren. Iedereen was over ons te spreken en mijn transfer is ergens ook weer een bewijs van waardering voor het goede werk dat GA Eagles heeft verzet. Als ik naar mezelf kijk waren de jaren bij Go Ahead Eagles als een ladder beklimmen: vallen, opstaan, verder klimmen, weer vallen, opstaan en nóg verder klimmen. Met bovenaan de ladder een mooie transfer.”

Antonia, zowel in de Jupiler League als in de eredivisie zeer effectief middels vele assists en goals (hij was mede-clubtopscorer in 2013/2014) klinkt dankbaar: “En dat ben ik ook. Ik zal de Go Ahead-tijd altijd herinneren. Ik ben er groot geworden, dankzij het vertrouwen van Erik ten Hag en Foeke Booy.” De laatste twee jaar heeft dat vertrouwen van die mannen Antonia op de kaart gezet. “Ik heb het als zeer positief ervaren en ben blij dat ik hun vertrouwen terug heb kunnen betalen. Dat ik heb kunnen laten zien dat ik kon strijden voor die mooie club.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.