anneke kuijer 40 jaar vrijwilliger

Sinds juni 1974 is Anneke Kuijer vrijwilliger op Angeli Custodesen en inmiddels is ze een vertrouwd gezicht in huis. Anneke heeft met veel bewoners een bijzondere band opgebouwd. Ze komt drie dagen per week om de mensen te begeleiden naar de kapel en daarna onder het genot van een kopje koffie bij te praten.

Op 5 juni is ze in het zonnetje gezet ter ere van haar 40 jarig jubileum. In de kapel werd er tijdens de viering aandacht aan besteed door pastor Zandbelt, daarna was er een receptie in een volle recreatiezaal en werd ze met bloemen en cadeaus overladen.

Aly Bergsma, clustermanager Zorggroep Raalte, bedankte haar voor deze bijzondere prestatie. Anneke denkt er niet over om te stoppen. Ze gaat gewoon door met haar vrijwilligerswerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.