5 raaltenaren winnen een luchtballonvaart

Afgelopen zaterdag hebben vijf mensen uit Raalte een luchtballonvaart gewonnen. Ze wonnen deze prijs tijdens de Zomermarkt in Raalte. Naast de kraampjes die de winkeliers voor de winkel hadden, waren er ook andere verkopers. Ook was er dit jaar weer een standwerkersconcours en op verschillende plekken in Raalte werd uitleg gegeven over producten en werden de aanbiedingen toegelicht.

Al zes weken lang ontving je bij je aankopen in Raalte een sticker en hiermee kon je prijzen verdienen. Deze prijzen waren vanaf het middaguur ook te bewonderen in de kraam van het R.O.V. Tevens was er een bak geplaatst waar iedereen de gespaarde kaarten in kon gooien om getrokken te worden voor een van de ruim 40 prijzen die er beschikbaar waren gesteld door de winkeliers uit Raalte. Al snel bleek deze bak te klein. Een fietsbak bood uitkomst en van daaruit werden alle prijzen en prijswinnaars bekend gemaakt.

De hoofdprijs was een plek in een luchtballon tijdens de vaart op 3 september, waarbij er vertrokken zal worden vanuit Raalte. Dit zijn de prijswinnaars van de luchtballonvaart: Tonnie Roescher, J.N. Tousalwa, Mevr. Haarman, B. Reimert, Marion v. Halteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.