125 deelnemers pinkstertoernooi lemelerveld

Tennispark Lemelerveld vormde tijdens de Pinksterdagen weer het decor voor het jaarlijkse grote open Pinkstertoernooi van de plaatselijke tennisvereniging, gesponsord door Wagenmans Wonen. De organisatie stuurde ons een verslag.

De vele wedstrijden werden gespeeld dankzij de bijdrage van de plaatselijke COOP, die ook dit jaar weer voor de wedstrijdballen zorgde. Verder lag het park er weer op en top bij, hetgeen een groot compliment waard was voor de mannen van de baan- en onderhoudscommissie.

Het deelnemersaantal was dit jaar gelijk aan het voorgaand jaar, zo’n 125 deelnemers en daarmee bijzonder hoog. Hetgeen aangeeft dat de regionale tennisliefhebbers graag dit toernooi aandoen. De deelname is van diverse pluimage: Van mensen die al jaren meedoen, tot aan een aantal nieuwe spelers die net op tennis zitten en op dit toernooi hun eerste officiële wedstrijdjes hebben gespeeld. Een ieder fanatiek op zijn of haar eigen niveau. De flexibele opstelling van wedstrijdleider Peter Talen, zorgde ervoor dat ook dit jaar weer zoveel mogelijk aan de verhinderingwensen van de deelnemers werd voldaan. Door deze opstelling, alsmede de soepele medewerking van de deelnemers zelf, kon het volle programma naar tevredenheid worden afgewerkt.

De weersgoden waren ook dit jaar het Pinkstertoernooi weer goed gezind. Eigenlijk alleen maar mooi weer en de verkoelende bui die even viel tijdens de finalewedstrijden op 2e Pinksterdag, was hevig, maar mocht eigenlijk ook een welkome verkoeling genoemd worden. Buiten de baan zorgden de lounchesetjes en de nodige parasols ervoor dat menig supporter weer heeft kunnen genieten van de vele tenniswedstrijden. Voor de kleintjes onder ons was er een springkussen aanwezig.

Ook de kantinecommissie had de boel weer prima op orde. Het aanbod uit de keuken was dit jaar wederom van hoge kwaliteit. Nieuw dit jaar: de inschrijving op 1e Pinksterdag voor een heerlijke maaltijd. Er werd veelvuldig gebruik van gemaakt en via deze weg kwamen de deelnemers ook op een andere manier met elkaar in contact. Zeker voor herhaling vatbaar! Verder kon men ook dit jaar weer genieten van een lekker biertje, voor weinig, met dank aan een aantal biersponsoren,

Op maandag 2e pinksterdag werden de finalewedstrijden gespeeld, hier kon men genieten van diverse prachtige finales en mooi tennis. Na deze finalewedstrijden was er een toespraak van Tanja Geurtse, namens het bestuur, waarin zij aandacht schonk aan de vele vrijwilligers, sponsoren en deelnemers. Een speciaal woord van dank ging uit naar lid van de toernooicommissie Wim Herbrink. Inmiddels alweer 10 jaar actief binnen deze commissie en daarmee een drijvende kracht achter de organisatie van het geheel.

Nadat de winnaars van de diverse categorieën allemaal hun prijs hadden gekregen,met dank aan Telstar Sport, was het tijd om de vele prijzen van de verloting uit te reiken. Wederom mooie prijzen beschikbaar gesteld door een groot aantal bedrijven uit Lemelerveld en omgeving. De hoofdprijzen: een laptop en tablet beschikbaar gesteld door EGCS en een picknicktafel beschikbaar gesteld door MultiMate.

Als laatste dan de uitslag van het welbekende ludieke raadspel; Dit jaar een mooie relaxed stoel waarbij Bas Wagenmans de prijs uitreikte, namens Datzitgoed!, aan diegene die de mooiste slagzin had gemaakt.

Wederom waren de woorden van de reeds jarenlange trouwe toernooideelnemer Henk Hendriks uit Hellendoorn legendarisch. Net als vorig jaar dankte hij, namens de deelnemers, de toernooicommissie voor het prachtige verloop van het toernooi en vergat hierbij niet de overige commissies en vrijwilligers. Hij deed dit weer op geheel eigen wijze!

De Open toernooicommissie wil hierbij iedereen hartelijk bedanken die voor, tijdens en na het toernooi hebben meegeholpen. Zonder deze hulp is het onmogelijk om zo’n toernooi te organiseren. Op naar het volgende Pinkstertoernooi in 2015!

Finalisten Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi 2014

DD8

1 Kim Eilert+Reiny Zwakenberg T.V. Lemelerveld

2 Marion Boeve+Mariëlle Slager T.V. Lemelerveld/T.V. Woldendorp

HE8

1 Wim Ijsseldijk T.V. Lemelerveld

2 Frank Driesen T.C. Hellendoorn

GD7

1 Kay Wellenberg+Yvette Veltmaat T.V. Lemele/T.V. Lemelerveld

2 Ginus Kleinlugtenbeld+Jeannette Kleinlugtenbeld T.V. Lemelerveld

DD7

1 Anita Heimans+Jolanda Heimans T.V. Lemelerveld/L.T.V. Randenbroek

2 Jeannette Kleinlugtenbeld+Josephien Kok-SpekreTijs.Ve. Lemelerveld/T.C. Nijverdal

HD7

1 Hans Kuiper+Frank Jw Smit U.L.T.V. Rhijnauwen/A.M.V.J.

2 Hennie Brem+Jos Hollegien a.t.c. wijhe

DE7

1 Kelly Rozendal T.V. Lemelerveld

2 Mariëlle Slager T.V. Woldendorp

GD6

1 Kees Voskes+Geesje Talen T.C. Nijverdal/T.V. Lemelerveld

2 Rene in de Wal+Hermien Weyermars T.V. Lemelerveld

DD6

1 Jantien Holsappel+Jantien Slettenhaar Haarlese T.C.

2 Kim Beumer+Kelly Wispels T.C. Hellendoorn

HD6

1 John Elshof+Wim Ijsseldijk T.V. Lemelerveld

2 Hans Veltmaat+Kees Voskes T.V. Lemelerveld/T.C. Nijverdal

DE6

1 Kirsten ter Braak Quick-Tennis

2 Kyra Valk T.V. Lemelerveld

HE6

1 Kamil Pasja T.V. Lemelerveld

2 Jeroen Talen T.V. Lemelerveld

GD5

1 Gerco Slotman+Eline Esveldt T.V. Lemelerveld/T.C. ’91 Stadshagen

2 Marcel Alberts+Christa Lubberts-De Winter De Schapekolk/T.C. Heeten

DD5

1 Bernice van Rhee+Jennieke Slettenhaar T.C. Nijverdal/Haarlese T.C.

2 Aniek Olde Heuvel+Geesje Talen T.V. Brilmansdennen/T.V. Lemelerveld

HD5

1 Rudger Vaarwerk+Arnold Weteringe T.C. Nijverdal/T.C. Hellendoorn

2 Erwin Roescher+Frank Veldhuis Raalter T.V.

DE5

1 Astrid Kuiper U.L.T.V. Rhijnauwen

2 Bernice van Rhee T.C. Nijverdal

HE5

1 Rudger Vaarwerk T.C. Nijverdal

2 Gerco Slotman T.V. Lemelerveld

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.