zonnige editie van ijssel throphy toernooi

Deze vrijdag en zaterdag was het weer zover: op het gemeentelijke sportpark organiseerde Wijhe ’92 – in samenwerking met Euro-Sportring – alweer de zevende editie van de Klink Nijland IJsselTrophy. Wijhe’92 ontving teams van meer dan twintig verschillende clubs uit Nederland, Denemarken, België en Duitsland. Voor het eerst in de historie van het toernooi was er ook een Franse afvaardiging.

De Klink Nijland IJsselTropy 2014 was een ouderwets zonnige editie en het sportieve plezier was groot. Mede door de inzet van de vele vrijwilligers kan terug gekeken worden op een bijzonder geslaagd Internationaal jeugdtoernooi. Wijhe’92 heeft vooral gescoord op Fair Play gebied. Vorig jaar werden er nog twee hoofdprijzen gepakt, dit jaar gingen D2 en B2 er in hun categorie met de Fair Play Cup vandoor. De hoofdprijzen gingen dit jaar naar het Deense SFS Nord (onder 11 jaar), het Brabantse vv Baronie (onder 13), het Duitse Homberg (onder 15) en tot slot het Franse ASCC Marienthal (onder 17).

Meer foto’s zijn te vinden op staging2.pupillenwijhe92.nl Later komen er uiteraard ook nog mooie platen van fotograaf Johan Wolff bij dit artikel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.