zomerse temperaturen tijdens haarles feest

Afgelopen weekend is het Haarles Feest gevierd. Eerder waren er op de website al een klein verslag en foto’s van het feest te vinden. Nu hebben ook huisfilosofen Joop met dubbel A en wall ‘’mawfakkin’ Mart hun kijk op het weekend gedeeld. Ze stuurden ons het volgende artikel toe:

Waar het op Antartica nog 20 graden vroor, genoot het Haarles feest dit jaar van zomerse temperaturen. Dit maakte onder andere het Tropical Volleybaltoernooi en het vogelschieten op de zondagmiddag tot een groot succes. De avonden werden ingevuld door The Dirty Daddies, DJ Jerome en Feestteam het einde.

Haarles Feest trapte de donderdagavond af met een imperium voor beide geslachten. Waar de vrouwen hun geluk op konden met verscheidene creatieve workshops, konden de heren genieten van een goed aangemaakte barbecue. Op de vrijdagavond werd de algemene kennis op de proef gesteld. Met 56 deelnemende teams, was de pubquiz een avond die zorgde voor een ruim gevulde feesttent.

Met de Dirty Daddies en DJ Jerome op het podium werd de dansvloer op de zaterdagavond niet onberoerd gelaten. De ruim 800 bezoekers zorgden ervoor dat de feesttent, evenals de avond daarvoor, uit zijn voegen barstte. De huisorthopeed was dan ook zeer content met de verkoop van zijn kunstheupen. Ook Jan Slettenhaar van de Spar had blaarpleisters te kort.

De zondag werd gekenmerkt door parasols en zonnebrillen. Waar het authentieke vogelschieten opnieuw werd geherintroduceerd op het Haarles Feest, kon Sanne Rensen zich laten kronen tot schutterskoningin. Nadat DJ Henk Laing de ietwat verbrande feestgangers had vermaakt met liederen uit verleer, eindigde het feest in Café de Droadnagel. Haarle bleef nog lang onrustig.

Groetjes Joop met dubbel A en wall ‘’mawfakkin’ Mart. Huisfilosofen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.