zangeres channah geeft huiskamerconcert

Singer-songwriter Channah staat in de huiskamer van Culture Club de Haere. Op zondag 11 mei geeft de zangeres een concert in Olst. De 26-jarige singer-songwriter heeft zich ontwikkeld tot een artiest met een geheel eigen sound. Haar warme, karakteristieke stem, begeleid door melodische composities geven Channah haar kenmerkende stijl. Channah heeft veel nummers geschreven, onder andere voor Anouk, Niels Geusebroek, Jenny Lane, Dennis Kolen en Sandy Dane. In december 2013 bracht zij haar eerste album genaamd ‘Syrup & Rain’ uit.

Het concert is op zondag 11 mei om 19.30 uur en entree 7,50 euro in de Culture Club de Haere, Haereweg 4 Olst. Je kunt kaarten reserveren via info@cultureclubdehaere.nl of aan de deur indien nog beschikbaar. Meer informatie vind je op de website: staging2.cultureclubdehaere.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.