wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen

Dat kan! Carinova speelt daar graag op in. De thuiszorgteams van Carinova zorgen er voor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en gebruik kunt maken van goede, kwalitatief hoogwaardige zorg. 24 uur per dag, 7 dagen per week! Carinova kiest voor kleine teams, de zogenoemde wijkteams met als aanspreekpunt de coördinerend wijkverpleegkundige. Zo ook in Ommen. Het team lost alles samen op in het gebied waar het team verantwoordelijk voor is. Na één telefoontje, kan dezelfde dag nog alle zorg ingezet worden. Carinova kent geen wachtlijsten.

Coördinerend wijkverpleegkundige

Het eerste contact loopt via de coördinerend wijkverpleegkundige. Zij neemt de volledige situatie in ogenschouw. Indien nodig schakelt zij andere instellingen en hulpverleners in, zoals huisartsen, de gemeente, mantelzorgers etc. Wanneer er verschillende hulpverleners betrokken zijn bij de cliënt, ziet de coördinerend wijkverpleegkundige erop toe dat er een goede samenwerking ontstaat en er duidelijke afspraken worden gemaakt.

Daarnaast kan zij ook advies, informatie en voorlichting geven over allerlei vragen waar u mee zit en die met zorg en welzijn te maken hebben. Hier zijn geen kosten aan verbonden!

Specialistisch team

Naast de bekende zorg zoals hulp bij het wassen en aankleden, wonden verzorgen, begeleiding en zorg in de palliatieve fase, biedt Carinova ook zorg vanuit het specialistisch team. Het specialistisch team geeft hulp en begeleiding in situaties waarin bijvoorbeeld sprake is van een infuus, sondevoeding etc.

Meer informatie?

Carinova tel. 0900 86 62 of kijk op staging2.carinova.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.