wijhe 92 neemt afscheid van oudgedienden

Wijhe ’92 heeft donderdagavond, na afloop van de met 5-2 gewonnen wedstrijd tegen Vogido, afscheid genomen van twee oudgedienden. Ook werden er drie spelers met meer dan 250 wedstrijden in het eerste team in het zonnetje gezet.

Doelman Mario Heimeriks nam afscheid van het eerste team na jaren het doel verdedigd te hebben. Ook teamleider Henk Brand nam afscheid, na maar liefst twaalf jaar.

Jelle Mulder, Luuk Nijman en Nik Mulder werden in het zonnetje gezet, omdat zij meer dan 250 wedstrijden in eerste elftal van Wijhe’92 speelden. Jelle Mulder speelde zelfs 297 wedstrijden, Luuk Nijman speelde 295 wedstrijden en Nik Mulder speelde 261 wedstrijden in het elftal.

Wijhe speelde zich donderdag, in de resterende 43 minuten van de dit weekend gestaakte competitiewedstrijd, veilig. De ploeg ontliep de nacompetitie en speelt ook volgend jaar weer in de tweede klasse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.