wedstrijd van de week voorwaarts heino

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is deze week het treffen tusssen Voorwaarts Twello en VV Heino. Voor beide ploegen is het de laatste wedstrijd van de reguliere competitie, maar alle kruid is nog lang niet verschoten.

Heino is namelijk nog volop in de race voor de periodetitel. En met een die titel op zak, zou Heino zich van een plaatsje in de nacompetitie verzekeren en zo ook nog kunnen strijden om een plekje in de Eerste Klasse volgend seizoen.

Maar alleen overwinning zou Heino helpen. Tubantia is ook nog vol in de race. Beide teams staan in de derde periode op 20 punten uit 8 duels. Qua doelsaldo staat Heino er ietsie beter voor: +20 versus +18.

Mooie bal van Intersport Schutte Raalte winnen? Voorspel dan de uitslag van de wedstrijd tussen Voorwaarts Twello tegen Heino. Meedoen kan tot zondagmiddag 11 mei 14.00 uur. Bij meerdere goede voorspellingen loten we een winnaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.