wedstrijd van de week unisson raalte

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal is het nacompetitieduel tussen BSC Unisson en SV Raalte.

Raalte strijdt voor promotie naar de vierde klasse. Datzelfde doet BSC Unisson uit Enschede. De ploeg uit werd vierde in de Vijfde Klasse B (met 51 punten uit 26 duels). Beide ploegen ruiken hun kansen en willen hogerop.

Daarvoor moet in de nacompetitie ook afgerekend worden met Avanti uit Glanerbrug. Avanti speelt voor lijfsbehoud in de vierde klasse.

Zondag is de aftrap van het duel om 14.00 uur op sportpark De Grobbe. Mooi bal van Intersport Schutte winnen? Voorspel dan voor de aftrap de uitslag van deze wedstrijd. Bij meerdere goede voorspellingen wordt een winnaar geloot. Let op: We vragen een voorspelling van de uitslag na 90 minuten spelen. Eventuele verlenging en strafschoppen tellen we niet mee.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.