wedstrijd van de week rvw marienheem

Het nacompetitieduel tussen RVW en Mariënheem is deze week onze Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Weet Mariënheem zondag te stunten? Dan spelen ze volgend jaar in de Vierde Klasse. Er moet echter wel van RVW gewonnen worden en afgelopen zondag hadden ze al een zware dobber aan de ploeg uit Renkum.

Zondag werd het 2-2 in in Mariënheem. Een gelijkspel dat met moeite binnengehengeld werd, want na een kwartier voetbal keek Mariënheem afgelopen weekend al tegen een 0-2 achterstand aan. In de eerste helft werd het nog 1-2 en in de laatste minuut scoorde Simon Rijsemus, tegen de verhouding in, de 2-2.

Hoewel RVW de komende wedstrijd een voordeel van de overhand in de eerste wedstrijd en een thuisduel in de return lijkt te hebben, zijn de kaarten natuurlijk nog lang niet geschud. Zondagmiddag weten we wie er van de beide teams promoveert naar de Vierde Klasse.

Mariënheem-trainer Brinkman liet er zondag ook al geen gras over groeien. “‘We weten hoe ze nu spelen en voor de uitwedstrijd moet ik wel een nieuw tactisch plan maken. Maar met een 2-2 resultaat is nog van alles mogelijk.” Een nieuw tactisch plan? Cruijff heeft er nog wel een: “Je moet een gat voor je laten vallen en er dan zelf inlopen.”

Een mooie bal van Intersport Schutte Raalte winnen? Voorspel dan in een korte reactie de uitslag van het duel tussen RVW en Mariënheem. Onder de goede voorspellingen, verloten we een bal. Let wel: Voorspel alleen de uitslag van negentig minuten voetbal. Eventuele verlenging en strafschoppen tellen we niet mee. Meedoen kan tot zondagmiddag 14.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.