Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week niemand voorspelde 3 2

wedstrijd van de week niemand voorspelde 3 2

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal kent deze week geen winnaar. Niemand voorspelde de 3-2 overwinning van RVW uit Renkum op Mariënheem. Dat houdt in dat de bal van Intersport Schutte deze week niet weggegeven wordt.

De overwinning van RVW op Mariënheem zorgde er wel voor dat de Sallandse ploeg niet promoveerde naar de Vierde Klasse. Mariënheem heeft kort kunnen snuffelen aan promotie: In de return van de nacompetitie kwam de ploeg zelfs nog even op voorsprong. Die voorsprong werd echter binnen enkele minuten weggewerkt door de ploeg uit Renkum.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.