Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week kent geen winnaar

wedstrijd van de week kent geen winnaar

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week op Salland Centraal kent deze week geen winnaar. Van de 44 voorspellingen was er namelijk niet een goed. Niemand voorzag de 4-1 overwinning van Voorwaarts Twello op VV Heino.

Heino dat ondanks de nederlaag op mag voor de nacompetitie voor een plek in eerste klasse, ging zondag keihard onderuit op het winderige, zeiknatte en gure veld in Twello. Meest bijzondere moment van het duel was de doelpunt van Voorwaarts-keeper Clemenkowff, die met zijn uittrap Heino-doelman Vastenavond passeerde.

Hoe dan ook: Heino kan nog geschiedenis schrijven door zichzelf een plaats in de Eerste Klasse toe te bedelen. De nacompetitie start aanstaand weekend. En de Wedstrijd van de Week? Woensdag presenteren we weer een nieuwe!

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.