vrijdagavond ponyweek krijgt nieuwe invulling

De vrijdagavond van de Ponyweek in Heeten krijgt een nieuwe invulling. Dat is woensdagavond bekendgemaakt. De avond gaat een podium bieden aan DJ-talenten uit Heeten. Ook de woensdag en de vrijdag krijgen nieuwe onderdelen: dan exposeert en demonstreert Schildersclub Heeten haar kunsten. De cabaretavond op woensdagavond krijgt ook weer een vervolg.

De vrijdagavond krijgt de naam Horse Power Partij. Aanstormende DJ-talenten uit Heeten krijgen een podium, daarnaast treedt DJ Pietertje en de band Vegas Music op.

Ook Pleinpopfestival op zaterdag 27 september heeft een vervolg op de vernieuwde opzet sinds 2012. De Pleintent is ook dit jaar voorbestemd voor de jeugd met treden van Hilversum House Maffia met de heren Domien Verschuuren + Tjitse Leemhuis ( bekend van 3FM) en DJ La Fuente! Verder spelen The Backcorner Boogieband en de Weekend Warriors in de grote tent. Ook de cafetent is dit jaar weer onderdeel van Pleinpop met een optreden van Come Again en Those Dancing Dolls. Verder maakt DJ Yannick de line-up van 2014 compleet.

Op de laatste zondag van de feestweek zien we ook aantrekkelijke activiteiten: Een toertocht van oude brommers, solexen en oude vrachtwagens gaan samen met de oude trekkers door het Sallandse land om zo rond 15.00 uur in het centrum van Heeten te eindigen. Daar heeft het publiek de mogelijkheid om deze nostalgische uitvoeringen van dichtbij te bewonderen.

Aansluitend starten ze met Oktoberfest met schlagermuziek, de Heidi’s, lange tafels en bierpullen. Met een optreden van Die Supertolle Schlager Schwestern en DJ Toon Wouters is het feest weer compleet.

Op staging2.ponyweek.nl en staging2.pleinpopfestival.nl vind je het volledige overzicht van de Ponyweek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.