volop bloemen bij amerikaanse windmolen

Wie een lekker fietstochtje in de omgeving van Heino en Raalte maakt, moet absoluut even een tussenstopje maken bij de Amerikaanse Windmolen aan de Hondemotsweg. Het veldje bij de windmolen staat namelijk helemaal vol met bloemen.

Binnen een mum van een tijd staat het veld trouwens nog voller met bloemen. Er zitten nog veel bloemen in de knop, dus nog een keertje terugkomen is absoluut de moeite waard.

Overigens is het wel een beetje oppassen in de buurt van het water. In de omgeving van de windmolen zit ook een paar knobbelzwanen met liefst acht jongen. En zwanen met jongen kunnen nog wel eens in de verdediging schieten…

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.