volledige line up pedro pico pop bekend

Mark Foggo maakt snelle en catchy feel-good muziek en is een van wereld bekenste namen in de ska. Oorspronkelijk afkomstig uit Liverpool startte hij al op 14-jarige leeftijd als gitarist. Foggo heeft een aantal bekende nummers op zijn naam staan en bij al zijn optredens geldt: vrolijkheid gegarandeerd!

Daarnaast maakt het festival bekend dit jaar veel te organiseren rondom het thema: feest! Het festival viert haar tienjarig bestaan, en dit mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Verwacht danseressen, vuurspuwers, confetti, ballonnen en veel aandacht voor aankleding.

Tickets voor Pedro Pico Pop zijn op dit moment enkel via de website te verkrijgen en kosten zeventien euro. Binnenkort gaat ook de lokale voorverkoop van start. Naast reguliere tickets zijn er dit jaar ook tickets verkrijgbaar voor de ‘backstage business club’. Een speciaal ingerichte VIP-ruimte is bedoeld om te netwerken en het festival van de andere kant mee te maken.

Naast eerdergenoemde namen heeft het festival een divers programma met onder meer Moss, Fakkelbrigade, Afterpartees, Fresku, Joost van Bellen, Raketkanon, Small Time Crooks en meer.

Voor meer informatie over Pedro Pico Pop en voorverkoop ga je naar staging2.pedropicopop.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.