verspilde eenvoud gepresenteerd in de zwaan

Odilia Klein Koerkamp en Ada van den Bos hebben een boekje gemaakt waarvan de opbrengst ten goede komt aan het goede doel. Het geld gaat naar ‘De vrienden van de cirkel’, hospice voor Raalte en omgeving. Het eerste exemplaar van het gedichtenboekje werd vrijdag overhandigd aan Paulien Hoogwater, lid van het Comité van aanbeveling van het Hospice. Zij is huisarts te Raalte.

“Na een periode van ziekte ben ik gestart met het schrijven van Japanse gedichten. Hierdoor heb ik de negatieve energie kunnen omzetten in iets heel moois, namelijk een gedichtenboekje. Een uitgave niet voor mijzelf, maar voor een goed doel; het Hospice te Raalte,” vertelt Ada. “De illustraties in het boekje zijn de afgelopen jaren door mijzelf gemaakt en uitgezocht bij de haiku om op deze wijze de haiku te versterken”, voegt Odilia toe.

Het boekje bevat 50 haiku’s en 32 illustraties op 72 pagina’s. Het boekje is verkrijgbaar bij Ada van den Bos staging2.arttobecreative.nl en bij Odilia Klein Koerkamp staging2.tekenpraktijkjupiter.nl . Daarnaast is het bij de volgende boekhandels te koop voor 9,95 euro: Bruna Raalte, Primera Schippers Wijhe, Boekhandel Korten Olst. Je kunt de boekjes ook bij Annahuis in Raalte kopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.