versierders stoppelhaene redden kat uit boom

Vier leden van de Stöppelhaene-verlichtingscommissie hebben zaterdagmorgen in de tuin van De Meerle in het centrum van Raalte een kat uit de boom gered. De kat zat al ruim 24 uur, op de vlucht voor aanvallende kraaien, op een hoogte van 15 meter in het topje van een lindeboom en durfde niet meer naar beneden.

De mannen waren bezig met de vlaggenmasthouders aan de lantaarnpalen op de Westdorplaan.

Op het verzoek om hulp kwamen zij direct met de hoogwerker in actie. Het katje, geheel verstijfd van het krampachtig wiebelen, liet zich gewillig pakken en stond na de reddingsactie dan ook eindelijk weer met de 4 pootjes op de grond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.